Loma loppui ja uuet tuulet puhaltaa

Satelliitilla Jaanaa lukuun ottamatta muut vielä lommaili kun meikäläinen palas loman jäläken hyvin hilijaseen Nuortentalo Ruoriin Siikajoelle. Mukavan loman jäläkeen töihin palluuki tuntu kivalta. Loman aikana sain nauttia ihan mahtavista helteistä, mukavista kesäpäivistä sekä viettää aikaa tärkeitten ihimisten kans ja vanaheninki vuojella. Toki lomalla tuli sairasteltuaki, kuten tunnollisen työntekijän tappoihin kuuluu.

Loman aikana tapahtu  myös jottain oikiastiki tiejottamisen arvosta, sillä otin vastaan uusia haasteita työrintamalla ja jätän nyt Satelliitin väen. Fiilikset työpaikan vaihon suhteen on meleko ristiriitaset. Mukava työ, ihanat työkaverit, huiput nuoret, laaja yhteistyöverkosto ja kaikki muu mukava täytynee nyt jättää ja lähtä rakentammaan itelle täysin uusia juttuja. Joskus elämäsä täytyy puntaroija asioita hieman pitempään, toisinaan lyhyesäki ajasa on tehtävä päätöksiä. Tällä kertaa mun vaaka kallistuu nyt Raahen suuntaan  ja siispä elokuun alusta alakaen alotan työt Raahen Kansalaistaloyhdistys Jyty ry:llä toiminnanjohtajana.

Toivottavasti nään teitä vanhoja tuttuja kavuilla, kaupoisa, torreilla ja töisä. Saa tulla rohkiasti jututtammaan ja kertommaan kuulumisia.

Kaikkia hyvvää ja aurinkoisia hellepäiviä!

Koe seikkailut 
matkoja taita.
Näe vehreitä marjamaita.
Maut maista ja ääniä kuule.
Ota selvää,
älä vain luule.
Koe villisti elämän retki,
elä jokainen, jokainen hetki.

 

Toivottelee: Etsivä Katja Siikajoelta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Näitten lasien takkaa mut löytää elokuun alusta alakaen. Saa tulla kyllään.